Robo-DIY

Salut, sunt Armand Ilaș! Ador noutatea si inovația, iar programarea și robotica mi-au permis să îmi dezvolt aceste mici plăceri. Am participat la diverse concursuri multidisciplinare, la care am obținut numeroase premii.
Editez, după cum se vede, pagina Robo-DIY. În momentul creării paginii, lumea se confrunta cu o pandemie care ne-a luat pe toți prin surprindere. Pentru a preveni răspândirea virusului, am fost nevoiți ca printr-un gest de solidaritate să limităm ieșirile din locuință. Pentru a-mi păstra acuitatea mintala, am continuat dezvoltarea pasiunilor mele și am observat că acestea pot fi urmate de oricine își dorește cu adevărat, de acasă: de aici și denumirea de DIY (Do It Yourself). În lumea de astăzi nu trebuie să ne limităm gândirea la ceea ce nu putem face, ci trebuie sa explorăm tărâmurile imaginației pentru a găsi idei și soluții noi, pentru a ne face viața mai ușoară și mai frumoasă.
Așa că vă propun pentru început, să explorați pagina Robo-DIY, mai ales dacă sunteți în pană de idei sau sunteți blocați în casă! 🙂

Poți să-mi scrii oricând pe e-mail:
armandilas53@gmail.com

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.