This is me

Aloha!:))

Numele meu întreg este Vida Laura Ștefana, dar prietenii îmi spun Ștef/Ștefi. În caz că vă întrebați cum ar trebui să îmi spuneți voi, cititorii acestei secțiuni, răspunsul e evident pentru că ne putem considera prieteni, deși nevăzuți, legați printr-un fir transparent, dar puternic al unei pasiuni comune, anume arta.

Aceasta va fi o secțiune dedicată artei, voi vorbi despre artiști celebri, tehnici în pictură, materiale sau curiozități; sunt deschisă la dezbateri libere, la propuneri despre orice alt subiect v-ar plăcea sa citiți.

Mi se pare normal să vă întrebați: “Cine e deșteapta asta care se crede mare geniu al picturii?”Așa cum am precizat puțin mai sus sunt Ștefi (sper să îmi rețineți numele) și mi se pare normal să îmi scriu o mini autocaracterizare pentru ca voi să aflați din ce postură scriu despre aceste lucruri.

Eu sunt o simplă elevă de liceu, în acest moment aflată in inceputul clasei a 12-a, la C.N. Stefan cel Mare din Suceava, un liceu recunoscut mai ales pentru profilul real, la specializarea matematică-informatică. Lucrurile comune pe care le au informatica/matematica cu arta sunt faptul că ambele domenii necesită multă creativitate și perseverență pentru a putea excela în ele. Deși nu sunt la un liceu de artă am tot cochetat cu pictura de când mă știu. Am început să iau lecții “serioase” de pictură la vârsta de 6 ani cu o profesoară minunată numită Pușa Pîslaru, iar acum pictura a devenit unul dintre lucrurile majore care mă definesc. Deși nu sunt nici pe departe o expertă în ale artei (și nici nu vreau să pară că mă dau), am o iubire sinceră pentru tot ce înseamnă arta, de la literatură si teatru la dans, sculptură și desen. Articolele viitoare publicate aici vor fi scrise din viziunea unui observator al artei de pretutindeni căruia îi va plăcea să vă mărturisească mici aspecte pe care le-a găsit interesante.

Now that everything is clear be ready to check my future articles.