PedalStrokes

Bine ai venit

Această pagină este despre o pasiune: ciclismul. Voi încerca să te țin la curent cu noutățile din calendarul competițional, să-ți împărtășesc trucuri pentru a fi mai bun!

Daca ar fi sa rezum sezonul de ciclism de pana acum in 2 poze cred ca ar fi acestea:

Cyprus Sunshine Cup
Indoor training

Inceputul anului a fost bun, dar de atunci a inceput declinul.Am fost printre norocosii care au putut sa se bucure de ture si antrenamente in natura, prin cantonamentul cu echipa din Cipru. Dupa cele 2 saptamani si dupa Cyprus Sunshine Cup, a fost doar o chestiune de timp pana ‘sa fim inchisi’.

Toate competitiile interne sunt anulate, reprogramate sau sunt tinute online (Pedalam pentru viata) .Multi rideri au simtit o lipsa de motivatie. Cu ordonantele militare ce interzic libera circulatia, nu ai voie sa te antrenezi afara. Singura optiune ramasa este sa pedalezi „de acasa”.

Asa ca ce faci? Intri pe bike-discount si iti cauti un trainer…SURPRIZA! nu mai sunt pe stock…Astepti 2 saptamani, pandesti unul si il comanzi imediat ce e disponibil. Mai astepti o saptamana si iti ajunge la usa lucrul ce te va face sa suferi in perioada urmatoare. Iti faci cont pe Rouvy, Zwift, le conectezi pe toate cu Strava si incepe distractia.

Cam asa a fost la mine inceputul ‘lockdown’-ului.

Va urma…

2 comentarii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.